Abonnemangsöversikt

Vi hjälper privatpersoner, företag och organisationer att se över It och telekom relaterade kostnader och lösningar. Tillsammans med er går vi igenom befintliga lösningar och fakturor för att hitta den bäst passande tjänsten för er. Sedan starten 2011 har vi hjälpt tusentals kunder till en bättre mobil situation.

[smbtoolbar]

Reparation av mobiltelefoner och surfplattor

Vi utför auktoriserade verkstadsreparationer på de flesta smartphones och surfplattor. Installerar om datorer och utför backuper för din datasäkerhet. Skärmbyte och batteribyte är de vanligaste reparationer och dessa utförs både via våra butiker men vi tar även emot telefoner via brev.

Besöksadress för dropin-lagning:

Ringvägen 76 73133 Köping (Klicka på länken för vägbeskrivning)

Skicka in telefonen till oss:

  1. Paketera telefonen ordentligt för att den inte ska skadas under transporten. Bifoga dina kontaktuppgifter med telefonen.
  2. Skicka telefonen till vår verkstad och märk kuvertet med Tatsur AB Att: Grönmobil Ringvägen 76 73133 Köping.
  3. En tekniker tar kontakt med dig direkt när vi mottagit ditt paket och normalt skickas telefonen tillbaka redan samma dag tillsammans med en faktura.

Normalt tar ett serviceärende via posten 2-3 dagar.

Önskar du fråga oss om någonting är du välkommen att kontakta oss nedan.

 

[iframe src=”https://sbm.specter.se/casehost/default.asp?sbmId=3662&key=ef851bdaf4e46bcebed5444bad8bfe07″ width=”100%” height=”500″]