Grön Mobil är en verksamhet som säljer , köper och lagar modern teknik. Vi säljer och lagar mobiltelefoner av alla de flesta stora märkena och erbjuder de mesta inom tillhör till detta.

Vi vänder oss till privatpersoner och företag och har en samlad kunskap i bolaget som gör att vi kan hjälpa till med de mesta inom telekom.

Vi tänker grönt och rekommenderar ofta våra kunder miljövänliga alternativ. Vi strävar hela tiden efter att vår organisation ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt i de vi gör. De återspeglar sig i allt ifrån återvinning av teknikskrot till hur vi inom bolaget reser till och från kunder. Vi återvinner och återanvänder allt emballage och material vid våra utskick till kunder och samarbetspartners.

Vi tror på att verka i en digital värld så oss når du via vår hemsida, Facebook, YouTube , Instagram eller våra kombinerade lager och butikslokaler. Vi försöker alltid när vi startar nytt att kombinera alla våra funktioner på samma plats för minskad miljöpåverkan.Våra butiker och lagerlokaler:

cqwfqw

Ringvägen 76, 731 33 Köping (Butik, lager, showroom). Tar emot fysiska besök.

Molkomsbacken 23 12333 Farsta (kontor, lager). Tar bara emot bokade besök.