iPhone 13 Pro Max 128GB (Gray)

14,690.00kr inkl. moms

– 5G
– Super Retina XDR-skärm
– iOS 15

Frakt 29:-

  • Check Mark Snabba leveranser 1-3 dagar
  • Check Mark 14 dagars öppet köp
  • Check Mark Säker betalning
  • Check Mark Delbetalning går att välja i kassan
Säkra betalningar med
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 9999903104 Kategorier: ,

Beskrivning

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max är en ny höjdpunkt inom mobil teknik och ger dig en perfekt utformad kropp full av högteknologiska funktioner.

Upplev en stor 6,7″ OLED-skärmen med 120 Hz uppdateringsfrekvens och en trippelkamera på 12 Mpx med professionella funktioner som filmläge och avancerad inspelning i svagt ljus.

A15 Bionic-processorn erbjuder fantastisk prestanda, samtidigt som den är är extremt energieffektiv tack vare dess 5nm tillverkningsprocess. iPhone 13 Pro Max levereras med ett fantastiskt trippelkamerasystem med en Ultra Wide-kamera som gör att du kan ta bilder och 4K -videor utanför ramen för en fyra gånger mer scen, en funktion som passar perfekt när du tar bilder av landskap, grupper, stora interiörer och actionbilder. Den ultrabreda sensorn fångar nu mycket mer detaljer i de mörka områdena på dina bilder och fungerar också som en makrokamera. Den andra, 12 Mpx vidvinkelkameran skapar vackert upplysta foton även i svagt ljus med det nya nattläget och LiDAR-skannern. Den har också en ny sensor-shift optisk bildstabilisering för skarpa bilder även när din hand är skakig. Porträttläge med 6 effekter och djupkontroll möjliggör mer naturlig bokeh och kommer med fler belysningskontroller för alltid fantastiska resultat. Teleobjektivet ger 3x optisk zoom.

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”iPhone 13 Pro Max 128GB (Gray)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *