iPhone 11 64GB (Black)

6,890.00kr inkl. moms

Med Apples nyutvecklade dubbelkamerasystem blir du imponerad av inte bara den enastående videokvaliteten i 4K, utan även av nattläget som genererar bättre mörkerbilder. Speciellt imponerande är prestandan hos Apples nya A13 Bionic-chip, perfekt för spel, AR (förstärkt verklighet) och fotografering.

I lager

Frakt 29:-

  • Check Mark Snabba leveranser 1-3 dagar
  • Check Mark 14 dagars öppet köp
  • Check Mark Säker betalning
  • Check Mark Delbetalning går att välja i kassan
Säkra betalningar med
  • Visa Card
  • MasterCard
Artikelnr: 9999901622 Kategori:

Beskrivning

 

Exakt rätt mängd. Av allt.

Ett nytt dubbelkamerasystem fångar mer av det du ser. Det snabbaste chippet någonsin i en smart­phone och ett batteri som räcker hela dagen hjälper dig att göra mer. Och ladda mindre. Med den bästa video­kvaliteten i en smart­phone ser dina minnen dessutom bättre ut än någonsin.

Det blev precis väldigt mycket svårare att ta en dålig bild.

Ett helt nytt system med dubbla kameror.

Vidga dina vyer från vidvinkel till ultravidvinkel. Det omgjorda gränssnittet använder den nya kameran med ultravidvinkel för att visa vad som händer utanför bild – och låter dig ta in det i bilden. Filma och redigera videor lika enkelt som du redigerar bilder. Det här är världens mest populära kamera – nu med helt nya perspektiv.

12 MP vidvinkel

Den nya vidvinkelsensorn har 100 procent Focus Pixels för upp till tre gånger snabbare autofokus i svagt ljus.

12 MP ultravidvinkel

Den fångar fyra gånger mer av motivet – perfekt för landskap, resor, grupper, interiörer och actionbilder.

Filma och redigera video med bättre kvalitet än på någon annan smart­phone. Alla kamerorna på iPhone 11 filmar otroligt skarp video i 4K med 60 bilder/s. Kameran med ultravidvinkel fångar fyra gånger mer av motivet – perfekt för actionfyllda bilder, som när din hund fångar en frisbee. Om du filmar ett framträdande – till exempel ditt barns pianouppspelning – och zoomar in medan du filmar så zoomar ljudet också in. Och nu kan du redigera video lika enkelt som bilder.

Ny kamera med ultravidvinkel.

Vidga vyerna – den nya kameran med ultravidvinkel fångar upp till fyra gånger mer av motivet. Tänk vidsträckta landskapsbilder som bara fortsätter och fortsätter. Konsertbilder som rymmer hela scenen och till och med publiken. Och semesterbilder som visar hela familjen plus de där fantastiska vyerna som ni har rest tusentals mil för att se.

 

Att fotografera på kvällen är inte längre att famla i mörkret. Nattläge är en ny funktion som aktiveras auto­matiskt och ger fantastiska mörkerbilder som inte liknar någonting du sett förut. Det behövs ingen blixt, färgerna blir mer verklighetstrogna och bilderna blir ljusare.

Med nya typer av porträtt och fler ljusreglage kan de dubbla kamerorna i iPhone 11 tillsammans skapa fantastiska bilder. Och porträttläget fungerar nu på alla dina vänner – både tvåbenta och fyrbenta.


Filma i fotoläget genom att bara hålla ner avtryckaren. Svep sedan åt höger för att fortsätta inspelningen. Om du filmar utomhus kan A13 Bionic spåra rörliga objekt auto­matiskt med hjälp av maskin­inlärning.

 

A13 Bionic-chippet är så kraftfullt att allt du gör går snabbt och smidigt. Det arbetar också så energi­effektivt som möjligt, så att batteriet räcker längre. Faktum är att A13 Bionic-chippet är så avancerat att det ligger flera år före de andra i utvecklingen.

 

Ytterligare information

Teknisk specifikation

Operativsystemi: OS
Processor: Apple A13 Bionic
Huvudkamera (MP): Dubbel 12
Frontkamera (MP): 12
Skärmstorlek (tum): 6.1
Skärmupplösning (pixlar): 1792 × 828
Internminne (GB): 64
Minneskortsläsare: Nej

Dataanslutning: Lightning
Nät: 4G/3G/2G
Typ av SIM-kort: Nano
Batterikapacitet (mAh): 3110 mAh
NFC: Ja
Höjd x Bredd x Djup (mm): 150,9 x 75,7 x 8,3
Vikt (gram): 194
Stöttålig: Nej
Vattentålig: IP68
Produktursprung: EU / Nordic
Tillverkare: Apple
Trådlös laddning (Qi): Ja
Modellserie: iPhone 11

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”iPhone 11 64GB (Black)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *