Försäkringsärende

Ibland är oturen framme. En telefon glöms kvar på biltaket eller åker ner i toaletten. Oavsett vilken skada du har på din telefon kan vi hjälpa dig.

Vi hjälper dagligen kunder med kostnadsförslag som underlag till ditt försäkringsbolag i samband med skada på din telefon, dator eller surfplatta. Olika försäkringsbolag har olika villkor men gemensamt för de flesta är att de oftast krävs ett kostnadsförslag på åtgärder av skadan. All utrustning går inte att reparera, då kan vi vara behjälpliga med skrotintyg. Vi tar inte betalt för ett kostnadsförslag men behöver fysiskt kunna se telefonen för att tekniker ska bedöma skadan.

Önskar du reparera din produkt har vi originaldelar till de flesta varumärkena. Vi kan ofta erbjuda lånetelefon och givetvis kan du vara trygg med informationen du har i din telefon eller surfplatta.


Hjälper dig med kostnadsförslag till ditt försäkringsbolag

Några av de vanligaste bolagen och länkar till deras skadeanmälan finner du nedan. Grönmobil har inget samarbete med något försäkringsbolag utan agerar helt oberoende för att på bästa sett kunna lösa din situation så bra som möjligt. Har du något annan försäkringsbolag eller önskar hjälp med någonting runt din mobilreparation är du välkommen att kontakta oss.